Πολιτική|03.06.2024 15:04
ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα στηρίζει πλήρως το σχέδιο Μπάιντεν για τη Γάζα - «Η ανθρωπιστική τραγωδία να σταματήσει τώρα»
NewsroomΗ Ελλάδα «στηρίζει πλήρως» τον οδικό χάρτη που παρουσίασε ο Τζο Μπάιντεν για μια εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Υπουργείο Εξωτερικών.
«Η Ελλάδα στηρίζει πλήρως τον οδικό χάρτη του Μπάιντεν για την κατάπαυση του πυρός, την απελευθέρωση όλων των ομήρων, την απρόσκοπτη ανθρωπιστική πρόσβαση, την αποχώρηση των IDF και την ανοικοδόμηση της Γάζας. Η ανθρωπιστική τραγωδία πρέπει να σταματήσει τώρα», αναφέρεται στην ανάρτησή του ΥΠΕΞ στο Χ.
«Οι προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας θα πρέπει να επικεντρωθούν στην προοπτική μιας διαρκούς ειρήνης στη Μέση Ανατολή», προσθέτει.
Διαβάστε ακόμη
- Στενό του Ορμούζ: Ελληνόκτητο το ένα από τα τρία πλοία που χτυπήθηκαν
- Δική Χρυσής Αυγής: Ελαφρυντικά σε μόλις 5 από τους καταδικασθέντες - «Όχι» στους υπόλοιπους
- Θλίψη για τον Γιώργο Μαρίνο: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο showman
- Ακραίο bullying εις βάρος μαθητή Β' Δημοτικού - Τον ανάγκασαν να πιει νερό από την τουαλέτα