Πολιτική|05.10.2024 12:16
ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται τη μετάθεση του συνεδρίου στις 8-10 Νοεμβρίου
NewsroomΤην μετάθεση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ από 1-3 Νοεμβρίου στις 8-10 Νοεμβρίου εισηγείται η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα (5/10) στην Κεντρική Επιτροπή. Παράλληλα, εισηγείται η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής μελών να παραταθεί έως τις 25/10, ενώ η εκλογή συνέδρων να διεξαχθεί στις 2-3/11.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξαν στην εισήγηση αυτή, επειδή δεν βρέθηκε κατάλληλος χώρος για τη διεξαγωγή του συνεδρίου. Οι ημερομηνίες για την κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων (24/10) και η ημερομηνία εκλογής προέδρου (24/11) θα μείνουν ως έχουν.
Σημειώνεται πως μειοψήφησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ξεκίνησε στις 12:00 στο Ξενοδοχείο Wyndham στο Μεταξουργείο.
Διαβάστε ακόμη
- Δημογραφική κατάρρευση: Κατά 44% μειώθηκαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα μέσα σε 20 χρόνια
- Αντιδράσεις με τη στάση του δημάρχου Άργους: Στηρίζει τους αστυνομικούς που σκότωσαν τον 20χρονο - «Ντροπή και αναισθησία»
- Μυστήριο γύρω από το θάνατό του Σαμ Νιλ - Είχε ξεπεράσει τον καρκίνο
- Μητσοτάκης για τον τριπλό κόμβο Σκαραμαγκά: Διορθώνουμε ασθένειες δεκαετιών