Πολιτική|18.04.2019 18:57

Επίθεση Γεωργιάδη στον Καμμένο - «Στη Βουλή συμβαίνουν φοβερά πράγματα»

Κατερίνα Τζαβάρα

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρώην υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε από βήματος της Ολομέλειας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της συζήτησης επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Γεωργιάδης μετά την άσκηση κριτικής επί συγκεκριμένων ρυθμίσεων που προβλέπει το νομοσχέδιο κατήγγειλε ότι: «Σε αυτή τη Βουλή συμβαίνουν φοβερά πράγματα. Ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη στο OPEN είπε ότι ο κ. Ρήγας δεν λειτουργεί σαν αναπληρωτής υπουργός άμυνας αλλά σαν κομισάριος της ΚΝΕ στις Ένοπλες Δυνάμεις. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία Καμμένου για την μήνυση Κουρτάκη κρίνοντας ότι συκοφαντική δυσφήμιση γίνεται κατά την άσκηση καθηκόντων του υπουργού».

Στη συνέχεια συνέδεσε το γεγονός ότι «κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν εμφανίστηκε ούτε στην Επιτροπή ούτε στην Ολομέλεια» με κάποιου είδους μυστική συναλλαγή γιατί όπως είπε «έτσι γίνονται οι δουλειές επί ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης, για τον κ. Γεωργιάδη, με δύο μέτρα και δύο σταθμά κρίθηκαν οι περιπτώσεις άρσης ασυλίας στο πλαίσιο της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.

Άδωνις ΓεωργιάδηςΒουλήΠάνος Καμμένος