Πολιτική|23.11.2024 10:54
Μητσοτάκης: Υπερ-υψηλές ταχύτητες ίντερνετ για 379.000 νοικοκυριά
NewsroomΟ Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα Gigabit Voucher, το οποίο θα προσφέρει υπέρ-υψηλές ταχύτητες ίντερνετ σε χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Στην αρχή του βίντεο ο αφηγητής ρωτάει τον πρωθυπουργό αν κουράστηκε να καθυστερεί να κατεβάσει φωτογραφίες του Peanut, ενώ στη συνέχεια τονίζεται ότι δεν πρόκειται για διαφήμιση, αλλά για πρόγραμμα που αφορά 379.000 νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
«Όλοι οι δικαιούχοι θα λάβουν χωρίς εισοδηματικά κριτήρια ένα κουπόνι αξίας 200 ευρώ, για την κάλυψη μεγάλου μέρους του κόστους απόκτησης της υπηρεσίας Gigabit, τουλάχιστον 250 Mbps», σημείωσε ο πρωθυπουργός.
«Χτίζουμε τις υποδομές για ένα ψηφιακό μέλλον», υπογράμμισε στη συνέχεια.
@kyriakosmitsotakis_Τι είναι το GigaBit Voucher;
? original sound - Kyriakos Mitsotakis
Διαβάστε ακόμη
- Καρέ καρέ το χρονικό της εισβολής του 31χρονου με μαχαίρι στο ΑΤ Μάνδρας - Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες
- Όσα είπε ο Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: Ο χρόνος των εκλογών, ο Ανδρουλάκης και η Ζαχαράκη
- Το Netflix προχώρησε σε νέες αυξήσεις τιμών - Πώς διαμορφώνονται πλέον τα πακέτα στη Βρετανία
- Σοκαριστικό βίντεο: 15χρονος μαχαίρωσε καθηγήτρια μέσα στην τάξη - «Νόμιζα ότι πέθαινα»