Πολιτική|12.02.2025 11:30
Τασούλας για την εκλογή του: Κορυφαία τιμή και βαριά ευθύνη
NewsroomΝέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι από το πρωί της Τετάρτης (12/2) ο Κωνσταντίνος Τασούλας, με την υποψηφιότητά του να «περνάει» με 160 θετικές ψήφους από τη Βουλή.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής μετακομίζει πλέον στο Προεδρικό Μέγαρο, διαδεχόμενος την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στην πρώτη του δήλωση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, έκανε λόγο για «κορυφαία τιμή και βαριά, βαρύτιμη ευθύνη».
Επιπλέον, ζήτησε να διαβιβαστούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο οι ευχαριστίες του για την ανάδειξή του σε Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Διαβάστε ακόμη
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών