ΠΑΣΟΚ: Πού αποδίδουν στη Χαριλάου Τρικούπη τις επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας - Οι αποφάσεις του Πολιτικού Κέντρου
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΣτο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί την εναλλακτική πρόταση στη ΝΔ αποδίδουν στη Χαριλάου Τρικούπη τις επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Κέντρου, σημείωσε ότι από τον Οκτώβριο έως και τον Ιανουάριο το κίνημα πρωτοστάτησε κοινοβουλευτικά βάζοντας την ατζέντα στη Νέα Δημοκρατία και δείχνοντας στην κοινωνία το διαφορετικό πρόσημο των προγραμματικών του θέσεων σε μείζονα κοινωνικά θέματα.
Γι’ αυτό και ζήτησε κάτι αντίστοιχο να επαναληφθεί και τώρα.
Ταυτόχρονα, ο κ. Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα πρέπει να προγραμματιστεί μία μεγάλη εκδήλωση με ομιλητή τον ίδιο, δικαστικούς, δικηγόρους και ακαδημαϊκούς προκειμένου να υπογραμμιστούν οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την θωράκιση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και την ενίσχυση της διάκρισης των εξουσιών.
Επιπλέον ανακοίνωσε ότι ο Σταύρος Μπένος θα αναλάβει την διοργάνωση εκδήλωσης στις 6 Μαρτίου όπου θα παρουσιαστούν οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης.
Το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει έτοιμη την πρόταση του για την κοινωνική κατοικία η οποία και εκείνη μετά τις εκδηλώσεις για την δικαιοσύνη και την δημόσια διοίκηση θα εμπλουτίσουν την δημόσια προγραμματική παρουσία του κόμματος.
Τέλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις περιφερειακές συνδιασκέψεις που ξεκινούν το Σάββατο από το βόρειο Αιγαίο και την Μυτιλήνη. Όπως επισημάνθηκε πρέπει να αποτελέσουν το forum συνδιαμόρφωσης των προγραμματικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία και να συμβάλλουν καίρια στην αμφίπλευρη διεύρυνση.
- Στο «κόκκινο» ξανά η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε ως απάντηση το Ιράν: Εκρήξεις σε Τεχεράνη, Ταμπρίζ και Ισφαχάν
- Η τελευταία μπλόφα του Τζέιμς Δαλαμάγκα πριν από τη σύλληψη - Πώς τον έπιασαν μετά από τρεις δεκαετίες
- «Μπερδεμένος» ο καιρός αυτή τη βδομάδα: Πότε αναμένονται... 37άρια και πότε μπόρες - Πρόγνωση Μαρουσάκη
- Το οριστικό deal Σαλμά με τη Χαριλάου Τρικούπη, η αποκάλυψη Πολάκη για το τηλεφώνημα Τσίπρα και ο φόβος της κυβέρνησης για διπλό εγκλωβισμό