Πολιτική
|
16.06.2025 09:05
Αδ. Γεωργιάδης για κατ’ οίκον αποστολή φαρμάκων: Τέλος στην ταλαιπωρία των ασθενών στις ουρές της ντροπής
NewsroomΟ Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην έναρξη του προγράμματος της κατ’ οίκον διανομής φαρμάκων με ανάρτησή του στα social media.
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας
«Η μέρα για μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στην παροχή υπηρεσιών Υγείας προς τους ασθενείς έφτασε! Από σήμερα ξεκινά η αποστολή των Φαρμάκων Υψηλού Κόστους κατ/οίκον σε όποιον ασθενή το επιθυμεί σε ολόκληρη την επικράτεια. Τέλος στην ταλαιπωρία των ασθενών και των συγγενών τους στις ουρές της ντροπής είτε μέσα στη ζέστη είτε μέσα στο κρύο. Και οι παρεμβάσεις μας θα συνεχιστούν και με την άμεση συνεργασία μας με τα ιδιωτικά Φαρμακεία (ανακοινώσεις την άλλη εβδομάδα). Το ΕΣΥ αλλάζει και γίνεται καλύτερο και πιο ανθρώπινο.»
Διαβάστε ακόμη
- Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
- «Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
- Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
- Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου