Πολιτική|27.06.2025 18:25
Αυγενάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να με εμπλέκει σε οποιαδήποτε έκνομη πράξη»
NewsroomΜε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία που εστάλη στη Βουλή για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης προχώρησε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να με εμπλέκει σε οποιαδήποτε έκνομη πράξη στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως επιβεβαιώνεται και από το σύνολο της δικογραφίας», αναφέρει ο κ. Αυγενάκης.
Και καταλήγει: «Όλη η υπόθεση, είμαι βέβαιος ότι θα αξιολογηθεί κατά το προσήκοντα θεσμικό τρόπο, μακριά από μικροκομματικές και επικοινωνιακές σκοπιμότητες. Είμαι σίγουρος και ήσυχος με την συνείδησή μου».
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη Wall Street Journal: Ο Τραμπ θέλει τη δολοφονία και του γιου Χαμενεΐ αν δεν δεχτεί τις αμερικανικές απαιτήσεις
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 32,7% ανέβηκε η ΝΔ - 7 στους 10 συμφωνούν με την αποστολή ελληνικών φρεγατών στην Κύπρο
- Δίκη για βίντεο στα Τέμπη: Νέα τροπή - Κατάσχονται και οι υπολογιστές της Περιφέρειας Θεσσαλίας
- Γιατί καθυστερεί το ChatGPT μόνο για ενήλικες - «Έχουμε υψηλότερες προτεραιότητες» λέει η OpenAI