Φωτιά στο Τζάνειο: «Περίεργα πράγματα» λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης
NewsroomΣε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με τη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Όπως γράφει αρχικά στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης «Η μικρής έκτασης φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (14/8) στο Τζάνειο σβήστηκε αμέσως».
Στη συνέχεια όμως επισημαίνει ότι «αποτελεί άλλη μία πυρκαγιά σε υπόγειο Νοσοκομείου του ΕΣΥ» και χαρακτηρίζει το περιστατικό με αινιγματικό τρόπο «... περίεργα πράγματα».
Η ανάρτηση Γεωργιάδη
«Η φωτιά αυτή ήταν ασήμαντη μεν και σβήστηκε αμέσως αφού ενεργοποιήθηκαν τα αντιπυρικά συστήματα του Νοσοκομείου, αλλά αποτελεί άλλη μία πυρκαγιά σε υπόγειο Νοσοκομείου του ΕΣΥ….περίεργα πράγματα».
Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο έσπευσαν 3 οχήματα με 9 πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά.
- Ακτινογραφία της εκεχειρίας: Οι 10 όροι του Ιράν, το... «παράθυρο» για πυρηνικά και το δίλημμα των ΗΠΑ
- Poll ethnos.gr: Συμφωνείτε με την απόφαση Μητσοτάκη για απαγόρευση χρήσης των social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών;
- Τραγωδία στη Λάρισα: Δύο αδερφές βρέθηκαν νεκρές σε διαμέρισμα
- Artemis II: Η σκληρή καθημερινότητα σε 3x5 και η χαλασμένη τουαλέτα! Τελικά, πληρώνονται αρκετά;