Καμμένος: Σκέφτομαι νέο κόμμα με αρχηγό τη σύζυγό μου
NewsroomΣε νέο κόμμα μαζί με τη σύζυγό του προσανατολίζεται ο Πάνος Καμμένος, λέγοντας ότι αρχηγός ίσως θα είναι η Έλενα Τζούλη.
«Δεν θα της απαγορέψω ποτέ να το κάνει. Ναι, το σκέφτεται» είπε μιλώντας στην εκπομπή του Alpha Αυτοψία.
Ερωτηθείς για το αν ο Αλέξης Τσίπρας επικοινωνούσε μαζί του και του έλεγε ότι τον θέλει μαζί του στο νέο του εγχείρημα, ο πρώην υπουργός είπε «εγώ θα συζητούσα μαζί του».
Σχετικά με την υπόθεση «μεσολάβησης» προκειμένου συγκεκριμένος ιερωμένος να εκλεγεί μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, ο Πάνος Κάμμενος υποστήριξε ότι «όταν σε παίρνει ένας τρελός και σου λέει ότι έχει έναν παπά που τον στηρίζει ο Τραμπ και ότι θα πρέπει να γίνει δεσπότης και να μιλήσω εγώ στον Κίμπερλι, για να τον αποφύγω του λέω ότι την έχω δίπλα μου».
- Τουρκικά θαλάσσια πάρκα: Φόβοι για νέα ένταση στο Αιγαίο - «Υπάρχουν τα σπέρματα μιας κρίσης»
- UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες «στρέφουν» το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες σε Ελλάδα και Κύπρο
- Ένας μύκητας που «τρέφεται» με ακτινοβολία: Σοκαριστική ανακάλυψη επιστημόνων στο Τσερνόμπιλ
- Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Νιόπαντρο ζευγάρι σε γαμήλιο ταξίδι δύο από τα θύματα - Συγκλονιστικές μαρτυρίες και βίντεο-σοκ