Πολιτική|07.11.2019 16:09

Βίτσας: Έχουμε και τους ενωμένους χοιρινομεθύστακες τελευταία

Newsroom

Συνεχίζεται ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για το προσφυγικό μετά και το θέμα που ξέσπασε με το μπάρμπεκιου-πάρτι στα Διαβατά. Το τελευταίο επεισόδιο στη νέα κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ έρχεται από τον Δημήτρη Βίτσα, στο πλαίσιο της ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον υφυπουργό Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή

«Τελευταία έχουμε τους ενωμένους χοιρινομεθύστακες, τους οποίους ορισμένα μέσα ενημέρωσης πρόθυμα προβάλλουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο δημοκρατικός κόσμος θα αντισταθεί και θα τους τιμωρήσει» ανέφερε  ο κ. Βίτσας και έκανε λόγο για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που «χαϊδεύουν αυτιά πάνω στο αφήγημα των εισβολέων και του εξισλαμισμού». 

Παράλληλα, ο κ. Βίτσας σημείωσε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μοιάζει, πλέον, να καταλαβαίνει ότι τους πρόσφυγες «δεν τους έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μουζάλας, η Χριστοδουλοπούλου, αλλά ο πόλεμος, η κρίση, η φτώχεια, η κλιματική αλλαγή».

Πιο ήπια, πάντως, απάντησε ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος επεσήμανε ότι η κυβέρνηση διαχειρίζεται το μεγάλο αυτό θέμα με σχέδιο και σοβαρότητα, διατηρώντας, παράλληλα, εξαιρετική συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Αλκιβιάδης ΣτεφανήςμπάρμπεκιουΔημήτρης Βίτσας