Πολιτική|03.12.2018 23:19

Κόντρα Καμμένου-Κωσταράκου για τις στολές του υπουργού Εθνικής Άμυνας (pics)

Newsroom

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Μιχάλη Κωσταράκο έδωσε ο Πάνος Καμμένος, για τις στολές των Ενόπλων Δυνάμεων, τις οποίες φορά συχνά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας. Μάλιστα, στη νέα ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καμμένος έβαλε στη... μέση και τον Εμανουέλ Μακρόν. «Ο πρόεδρος Μακρόν δεν θα γλυτώσει την αντιποίηση στολής από τον υποψήφιο πολιτευτή Κωσταράκο...», έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και δημοσίευσε τη φωτογραφία του Γάλλου προέδρου με φόρμα πιλότου.

T

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Στρατιωτικής Επιτροπής, στρατηγός ε.α. Μιχάλης Κωσταράκος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο πολιτικός προϊστάμενος των ΕΔ δεν έχει κανένα λόγο ή δικαίωμα ή ακόμα, σε ένα πιο “πολιτικό πλαίσιο”, δεν νομιμοποιείται να φέρει την οποιαδήποτε στολή που περιλαμβάνεται στον Διακλαδικό Κανονισμό Στολών προσθέτοντας μάλιστα δικά του “υπουργικά διακριτικά”».

Ο κ. Καμμένος είχε απαντήσει μέσω Τwitter, δημοσιεύοντας φωτογραφία του Νίκου Δένδια από την εποχή που ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας: «Ο Στρατηγός Κωσταράκος αφού δώριζε από μια στολή σε κάθε υπουργό τώρα ως απόστρατος κάνει φαρμακερές αναρτήσεις στο Διαδίκτυο προφανώς γιατί ως υπουργός δεν ενέκρινα αυτοκρατορική συνοδεία 21 μάγειρες, υπασπιστές για την σύζυγο, σερβιτόρους να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος».

Απάντηση σε αυτό έδωσε ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος διέψευσε τον κ. Καμμένο αναφέροντας ότι στην εν λόγω επίσκεψη στη Στρογγυλή φορούσε στρατιωτικό μπουφάν και όχι στολή.

T
Νίκος ΔένδιαςΜιχάλης ΚωσταράκοςΈνοπλες ΔυνάμειςΠάνος Καμμένος