Πέτσας: «Οι εικόνες από το Κουκάκι ας γίνουν μάθημα δημοκρατίας για όλους»
Newsroom«Όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα στα όργανα του νόμου και τους δίνουν συγχαρητήρια. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία, ούτε δημοκρατία. Μοναδική παραφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ: λαλίστατος πριν από λίγες εβδομάδες, έπαθε αφωνία σήμερα» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για την επιχείρηση της αστυνομίας στο Κουκάκι και προσθέτει «Είναι καιρός, αντί να ανέχονται τους εχθρούς του κράτους Δικαίου, ή ακόμη και να τους υποστηρίζουν, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους».
Ο κ. Πέτσας επισημαίνει ότι μερικά λεπτά πραγματικών εικόνων και ήχων από το Κουκάκι αποκατέστησαν, την αλήθεια απέναντι στα ψέματα.
«Όλοι οι Έλληνες είδαν, άκουσαν και συμπεραίνουν: οι παράνομες καταλήψεις δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων είναι γεγονός. Το ίδιο και οι δολοφονικές επιθέσεις με χυδαία συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Γεγονός είναι επίσης ότι οι συλληφθέντες-καταληψίες άσκησαν βία κατά των εκπροσώπων της δημοκρατικής πολιτείας που κλήθηκαν να υπερασπιστούν το κράτος Δικαίου» υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και καταλήγει λέγοντας «οι εικόνες που παρακολουθήσαμε από το Κουκάκι ας γίνουν ένα μάθημα δημοκρατίας για όλους. Χρέος μας, να γίνονται όλο και λιγότερες, ώστε να πάψει ο αυταρχισμός των λίγων να επιβάλλεται στη ζωή των πολλών».
- Ήχησαν σειρήνες στο Ισραήλ: Το Ιράν εξαπέλυσε πυραύλους σε αντίποινα της αιματηρής επίθεσης στη Βηρυτό
- Βαλλίστρα, στιλέτα και... πίτμπουλ: Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του Τζέιμς Δαλαμάγκα στο Αίγιο
- Εκτός ελέγχου ο Τραμπ: Η στιγμή που αποχωρεί από συνέντευξη με ύβρεις - «Είσαι διεφθαρμένη»
- Πώς ο χειρότερος stalker της Βρετανίας μπορεί να βγάλει από τις φυλακές του Ιράν ένα ζευγάρι Βρετανών