Τι δώρο ζητούσαν τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη πριν από 120 χρόνια
NewsroomΠάντα τέτοιες μέρες τα μικρά παιδιά γράφουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας του να εκπληρώσει όλες τους τις επιθυμίες. Ένα τέτοιο γράμμα από το μακρινό 1898 ήρθε στο φως από έναν Βρετανό, ο οποίος το εντόπισε μέσα σε ένα βιβλίο καταστήματος παιχνιδιών. Η κόρη του άνδρα που εντόπισε το γράμμα μίλησε στο BBC. Όπως είπε το γράμμα είχε ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 1898 και είχε γραφτεί από την 5χρονη Μάρτζορι.
Η πεντάχρονη αφού αρχικά του έγραφε ότι όλο τον χρόνο ήταν πολύ καλό παιδί στη συνέχεια του στη συνέχεια του παρέθετε τα δώρα που ήθελε. Η μικρή δεν του ζητούσε τίποτα περισσότερο από μία κορδέλα και μια μπάλα για τη γάτα της Κίτικινς. Ακόμα, παπάκι μπάνιου και κοτοπουλάκια και μια χριστουγεννιάτικη κάλτσα.
Η Λίλλυ μιλώντας στο BBC, είπε ότι ο πατέρας της αναζήτησε τα μέλη της οικογένειας της 5χρονης αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν. «Υποθέτει πως το σπίτι βομβαρδίστηκε κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα ήταν υπέροχο να μαθαίναμε περισσότερα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
- Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
- Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
- Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του