Κόσμος|16.07.2020 14:19
Twitter: Χάκαραν τους Μπιλ Γκέιτς και Έλον Μασκ - Ζήτησαν δωρεά στο bitcoin
NewsroomΕπίθεση από χάκερς δέχθηκαν την Τετάρτη 15 Ιουλίου οι επίσημοι λογαριασμοί στο Twitter των δισεκατομμυριούχων Μπιλ Γκέιτς και Έλον Μάσκ, καθώς στους δύο αναρτήθηκαν ψευδή μηνύματα με τα οποία ζητούνταν δωρεές στο ψηφιακό νόμισμα bitcoin.
Οι αναρτήσεις στους δύο λογαριασμούς αφαιρέθηκαν αργότερα. Το Twitter, αλλά και η Tesla δεν σχολίασαν άμεσα το συμβάν. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, κακόβουλη επίθεση δέχθηκε και ο λογαριασμός στο Twitter του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων