Γαλλία - Κορονοϊός: Πάνω από 4.800 κρούσματα σε ένα 24ωρο
NewsroomΣτις 4.897 ανέρχονται τα κρούσματα που καταγράφηκαν μέσα σε ένα 24ωρο στη Γαλλία, ο υψηλότερος ημερήσιος απολογισμός αφότου έληξε η δίμηνη καραντίνα, τον Μάιο.
Ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν προειδοποίησε νωρίτερα ότι η κατάσταση είναι επικίνδυνη και ότι τα νέα κρούσματα αφορούν κυρίως νέους ηλικίας από 20 έως 40 ετών, που μολύνονται συμμετέχοντας σε διάφορα πάρτι, όπως συμβαίνει αυτή την περίοδο και στην Ελλάδα.
Ωστόσο, παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων και μεταξύ των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας, είπε ο Βεράν, αποκλείοντας την πιθανότητα μιας νέας καραντίνας στη Γαλλία.
Σε νοσοκομεία νοσηλεύονται σήμερα 4.709 άνθρωποι και από αυτούς οι 383 βρίσκονται στην εντατική. Οι θάνατοι από την Covid-19 αυξήθηκαν κατά 1, στους 30.513. Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας, τα κρούσματα στη Γαλλία είναι 242.899.
- Σύνοδος Κορυφής: Τι θα πει σήμερα ο Μητσοτάκης - Ποια βαριά θέματα είναι στην ατζέντα
- Το δημοσίευμα που άναψε φωτιές, ο εμφύλιος στην Κουμουνδούρου και η προσγείωση στην πραγματικότητα για την Καρυστιανού
- Είναι το Ιράν ο νικητής του πολέμου; Οι «ενέσεις» ανάτασης στην οικονομία του και τα ερωτηματικά
- «Δώρο-άδωρο» το «Εξοικονομώ» για τους ιδιοκτήτες; Οι καθυστερήσεις στις εγκρίσεις τινάζουν το πρόγραμμα στον αέρα