Κόσμος|27.08.2020 11:04
Ερντογάν σε Τραμπ: Δεν είμαστε εμείς που προκαλούμε την ένταση στη Μεσόγειο
Μαρία ΖαχαράκηΤηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διεύθυνσης επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, στην τηλεφωνική επικοινωνία εκτός από τα διμερή θέματα συζητήθηκαν και οι περιφερειακές εξελίξεις και ειδικά η ανατολική Μεσόγειος.
Ο Τούρκος πρόεδρος υπενθύμισε στον Τραμπ πως η πλευρά που προκαλεί την αστάθεια στην ανατολική Μεσόγειο δεν είναι η Τουρκία και πως η Τουρκία έχει αποδείξει με απτά βήματα πως τάσσεται υπέρ την αποκλιμάκωσης της έντασης και του διαλόγου.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής