Κόσμος|06.09.2020 14:22

Μπέρμιγχαμ: Ενας νεκρός, δύο τραυματίες από επιθέσεις με μαχαίρι

Newsroom

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ένας άλλος άνδρας και μια γυναίκα υπέστησαν σοβαρά τραύματα σε μια σειρά από επιθέσεις με μαχαίρι που σημειώθηκαν το Σάββατο στο Μπέρμιγχαμ της κεντρικής Αγγλίας, ανακοίνωσε νωρίτερα την Κυριακή η βρετανική Αστυνομία.

«Μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι ξεκινήσαμε έρευνα για ανθρωποκτονία μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα. Ένας άνθρωπος πέθανε και ένας άλλος άνδρας και μια γυναίκα τραυματίστηκαν σοβαρά. Άλλοι πέντε επίσης τραυματίστηκαν», ανακοίνωσε η Αστυνομία των Γουεστ Μίντλαντς.

Ένας αριθμός ανθρώπων μαχαιρώθηκαν στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αγγλίας, το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή. Σύμφωνα με τον Άντρι Στριτ επικεφαλής της κομητείας Γουέστ Μίντλαντς, όπου βρίσκεται το Μπέρμιγχαμ, τα περιστατικά φαίνεται να συνδέονται, όμως προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα αίτιά τους.

Σε ανακοίνωσή της νωρίτερα την Κυριακή η Αστυνομία ανέφερε ότι εκλήθη περίπου στις 00:30 (τοπική ώρα) αφού ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, προτού ενημερωθεί και για άλλα παρόμοια περιστατικά που σημειώθηκαν αργότερα.

ΑγγλίααστυνομίαΜπέρμιγχαμεπίθεση με μαχαίρινεκροί