Κόσμος|15.09.2020 20:29
Πούτιν: Η Ρωσία βρίσκεται στην 100ή θέση ως προ τη θνησιμότητα λόγω κορονοϊού
NewsroomΟ Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ρωσία θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον κορονοϊό, αναφέροντας ότι η Ρωσία σύμφωνα με τα στοιχεία που ο ίδιος παρουσίασε «βρίσκεται στην 40ή θέση στον κόσμο ως προ τον αριθμό των νοσούντων ανά 100.000 κατοίκους και στην 100ή θέση ως προς τη θνησιμότητα που οφείλεται στην επικίνδυνη αυτή νόσο».
Ο Πούτιν ανέφερε επίσης ότι σήμερα στις 15 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται 98 χρόνια από την ίδρυση της υγειονομικής επιδημιολογικής υπηρεσίας, η οποία ιδρύθηκε το 1922 και αποτέλεσε σύμφωνα με τον ίδιο ένα σημαντικό τμήμα του υγειονομικού συστήματος της χώρας, το οποίο διατήρησε τη συνέχεια και τις ιστορικές παραδόσεις στην εξέλιξή του.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»