Κόσμος|16.09.2020 17:30

Ένας ροκάς δεν φέρνει την άνοιξη για τον Τραμπ

Γιάννης Χαραμίδης

Ο ροκ σταρ Κιντ Ροκ άνοιξε τη Δευτέρα το βράδυ την προεκλογική φιέστα για τον Ντόναλντ Τραμπ στο Μίσιγκαν… προσθέτοντας ξανά το όνομά του δίπλα στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων… 

Ως τραγουδοποιός και τραγουδιστής ο Κιντ Ροκ είναι παγκοσμίως γνωστός για διάφορα, συνήθως θετικά πεπραγμένα… Από το 2016 όμως έχει φροντίσει να ταυτίσει το όνομα και τα τραγούδια του με τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Ο Κιντ Ροκ είναι ένας από τους λίγους η αλήθεια είναι τόσο γνωστούς καλλιτέχνες της Ροκ – επαναστατικής – σκηνής των ΗΠΑ που έχει επιλέξει να στηρίζει ανοιχτά τον Αμερικανό Πρόεδρο. Την περασμένη Δευτέρα, το έκανε ξανά ανοίγοντας με ένα δικό του σόου την προεκλογική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μίσιγκαν. 

Ο ροκ αστέρας μάλιστα ξεκινώντας το σόου του φρόντισε να επιτεθεί και ο ίδιος στα μέσα ενημέρωσης – κατ’ εντολή(;) ποιος ξέρει του στενού του πλέον φίλου από το οβάλ γραφείο. Συγκεκριμένα ο Κιντ Ροκ, το πραγματικό όνομά του οποίου είναι Ρόμπερτ Τζέιμς Ρίτσι, με το μικρόφωνο στο χέρι φώναξε προς το κοινό που χωρίς μάσκες και αποστάσεις τον αποθέωνε: «είναι η στιγμή που πρέπει να γράψετε στα κινητά σας τηλέφωνα, γιατί τα καταραμένα fake μέσα θα σας πουν πως δεν έγινε ποτέ…».

Ο 49χρονος ροκ αστέρας έχει γίνει από το 2016 ένας από τους στενότερους φίλους του Αμερικανού Προέδρου από τον χώρο της μουσικής (ο άλλος είναι ο Κάνιε Γουέστ…) τον οποίο ο Αμερικανός Πρόεδρος προσκάλεσε για γεύμα μαζί του στον Λευκό Οίκο λίγες μόλις ημέρες μετά την ορκωμοσία του το 2016. Ο Κιντ Ροκ παίζει επίσης συχνά πυκνά γκολφ με τον Αμερικανό Πρόεδρο ενώ συνηθίζει να προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπερθεματίζοντας ακόμη και για τις πιο ακραίες απόψεις του Τραμπ. 

Στο Μίσιγκαν, μία από τις πολιτείες που ο Τραμπ είχε κατακτήσει με βραχεία κεφαλή έναντι της Χίλαρι Κλίντον στις τελευταίες εκλογές σήμερα υπολείπεται κατά 3,5 μονάδων του Τζο Μπάιντεν… 

Δείτε το σχετικό βίντεο

Κιντ ΡοκΝτόναλντ Τραμπ