Κόσμος|27.10.2018 17:42

Περιπετειώδης πτήση για Χάρι και Μέγκαν (vid)

Newsroom

Μίνι περιπέτεια είχαν στον αέρα ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ. Το πριγκιπικό ζεύγος πετούσε με προορισμό το Σίδνεϊ όταν το αεροσκάφος τους παραλίγο να συγκρουστεί με ένα άλλο.

Ωστόσο η σύγκρουση αποφεύχθηκε καθώς ο πιλότος του αεροσκάφους Νάιτζελ Ρόσελ αντέδρασε ψύχραιμα κάνοντας ελιγμό στον αέρα και απέφυγε τη σύγκρουση με άλλο αεροσκάφος την τελευταία στιγμή.

Πως συνέβη το περιστατικό

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν βρίσκονταν μέσα σε ένα Boeing 737 το οποίο ετοιμαζόταν να προσγειωθεί. Όμως ο πιλότος αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να το προσγειώσει

Το πριγκιπικό ζεύγος, που σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, επιβιβάστηκε στην πτήση τσάρτερ της Qantas για να επιστρέψουν στο Σίδνεϊ. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που ο πιλότος του Boeing 737 αποφάσισε πως δεν μπορούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο και εδώ είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία προσγείωσης. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την προσγείωση ο πιλότος αποφάσισε να το απογειώσει ξανά καθώς κρίθηκε επικίνδυνη η παρουσία ενός άλλου αεροσκάφους στο διάδρομο προσγείωσης με το ενδεχόμενο ατυχήματος να είναι ορατό.

Πρίγκιπας ΧάριΜέγκαν Μαρκλ