Κόσμος|23.11.2020 23:11

Netflix και βιντεοπαιχνίδια στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του Ντειβιντ Μπέκαμ

Newsroom

Περισσότερα χρήματα για το ρόλο του ως χαρακτήρας του παιχνιδιού FIFA 21 παρά ως παίκτης σε πραγματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, κερδίζει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος έχει προσωπική περιουσία αξίας 380 εκατ. ευρώ, έχει υπογράψει ένα τριετές συμβόλαιο για να εμφανιστεί στο ποδόσφαιρο των EA Sports. Oπως αναφέρεται, αρχικά προσφέρθηκαν 33,65 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια για να εμφανιστεί στο παιχνίδι, αλλά τελικά η συμφωνία «έκλεισε» στα 44,86 εκατ. ευρώ.

Στα 45 του ο Μπέκαμ, εκ των ιδιοκτητών της Iντερ Μαϊάμι του MLS, εμφανίζεται στο εξώφυλλο της δικής του «έκδοσης Beckham», αφού ο Κιλιάν Μπαπέ καταλαμβάνει το εξώφυλλο της κανονικής έκδοσης του παιχνιδιού. 

Με μία πρόχειρη σύγκριση, σημειώνεται ότι ο Μπέκαμ κέρδισε 111.930 ευρώ την εβδομάδα, όταν έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ενώ τώρα κερδίζει 287.121 ευρώ για να είναι το πρόσωπο του παιχνιδιού FIFA 21.

Συμφωνία και με το Netflix

Νωρίτερα μέσα στο έτος, ο πρώην ποδοσφαιριστής προχώρησε σε ακόμη μία χρυσή συμφωνία, αξίας περίπου 18 εκατ. ευρώ με το Netflix για νέο ντοκιμαντέρ, με θέμα την ίδια του τη ζωή. 

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει εικόνες από γενέθλια, γιορτές Χριστουγέννων και άλλες οικογενειακές εκδηλώσεις των Μπέκαμ. Το αγνώστου τίτλου ντοκιμαντέρ θα περιγράφει και το πώς ο Μπέκαμ έγινε διάσημος μέσα από αφηγήσεις φίλων, συγγενών και συμπαικτών του. Ξεχωριστό κεφάλαιο θα είναι ο έρωτας του παλαίμαχου Βρετανού ποδοσφαιριστή με την Βικτόρια Μπέκαμ.

«Θα αποτελέσει μια μεγάλη επιτυχία για το Netflix, καθώς θα παρουσιαστεί μια διαφορετική πλευρά του Ντέιβιντ, την οποία οι περισσότεροι δεν έχουν ευκαιρία να δουν», είχε τότε γράψει χαρακτηριστικά η Sun. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόσθετο «όπλο» για την επιτυχία θα αποτελέσει το πάθος που έχει η οικογένεια Μπέκαμ με την αρχειοθέτηση. «Έχουν υλικό από όλη την καριέρα του Ντέιβιντ: έχουν αποκόμματα εφημερίδων, εικόνες από τα σχολικά του χρόνια και παλιές φωτογραφίες από τις πρώτες του ομάδες».

Το ντοκιμαντέρ θα έχει και άγνωστα μέχρι στιγμής πλάνα, από γενέθλια και παλαιότερες οικογενειακές γιορτές, αλλά και αστεία περιστατικά από τα πρώτα ραντεβού του Ντέιβιντ και της Βικτόρια.

Το ντοκιμαντέρ θα ξεκινά με τον Μπέκαμ να παίζει στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού του με τον πατέρα του, Τεντ, και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις και σχόλια των τεσσάρων παιδιών του: του 21χρονου Μπρούκλιν, του 18χρονου Ρόμεο, του 15χρονου Κρουζ και της 9χρονης Χάρπερ. Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ πάντως, δεν αναμένεται πριν το 2022.

Ντέιβιντ ΜπέκαµΒικτόρια ΜπέκαμNetflixβιντεοπαιχνίδι