Κορονοϊός: Θετικός ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν
NewsroomΘετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Οπως ανακοίνωσε η γαλλική προεδρεία, ο κ. Μακρόν υπεβλήθη σε καθιερωμένο τεστ για τον κορονοϊό και το δείγμα που ελήφθη ήταν θετικό.
Αμέσως, ο Γάλλος πρόεδρος τέθηκε σε καραντίνα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ και στους υπόλοιπους συνεργάτες του. Παράλληλα, γίνεται η ιχνηλάτηση για να διαπιστωθεί πώς προσεβλήθη από τον κορονοϊό ο Εμανουέλ Μακρόν. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός, Ζαν Καστέξ ο Μακρόν θα συνεχίσει κανονικά να ασκεί τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως.
Η ανακοίνωση της γαλλικής προεδρείας
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει διαγνωστεί θετικά στην Covid-19 σε έλεγχο που υπεβλήθη σήμερα. Η διάγνωση διαπιστώθηκε μετά από τεστ PCR που πραγματοποιήθηκε μόλις εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα, που παρουσίασε ο κ. Μακρόν. Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει για όλους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απομονωθεί για 7 ημέρες. Θα συνεχίσει να εργάζεται και να εκτελεί τις δραστηριότητές του από απόσταση» αναφέρει η ανακοίνωση του Μεγάρου Ελιζέ.
- Σοκ για τον Τζέρεμι Κλάρκσον: Αποκάλυψε τη μάχη του με επιθετικό καρκίνο
- Μαρουσάκης: Βροχές, καταιγίδες ακόμη και χαλάζι σήμερα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
- Εντυπωσιακό θέαμα στο Ιόνιο: Πέντε φάλαινες εμφανίστηκαν μαζί στα νερά της Λευκάδας
- Ο θεός του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι σε μια ιστορική παράσταση!