Brexit: Tο Λονδίνο επιδιώκει την υπογραφή συμφωνιών με Αυστραλία, ΗΠΑ και Ινδία
NewsroomMε τη Βρετανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση να έχουν επιτύχει μία συμφωνία για το Brexit, το Λονδίνο επιδιώκει τώρα την υπογραφή εμπορικών συμφωνιών με την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, αλλά και χώρες που βρίσκονται στην περιοχή Ινδίας-Ειρηνικού ωκεανού, όπως έγραψε αργά την Κυριακή το βράδυ, ο υπουργός των Εξωτερικών Ντομινίκ Ράαμπ, στην εφημερίδα «The Telegraph».
«Επιδιώκουμε την υπογραφή εμπορικών συμφωνιών από την Αυστραλία μέχρι τις ΗΠΑ, αλλά και με ολόκληρο τον κόσμο. Ιδιαίτερα, με την περιοχή Ινδίας-Ειρηνικού, που αποτελεί μία τεράστια αναπτυσσόμενη αγορά για το μέλλον».
Έγραψε ο Ράαμπ στην εφημερίδα: «Τον Ιανουάριο, ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την Ινδία για την προώθηση των οικονομικών δεσμών μας με τη μεγαλύτερη δημοκρατία στον κόσμο και θα είναι μαζί με τον πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι στους εορτασμούς για την Ημέρα της Δημοκρατίας της Ινδίας», πρόσθεσε ο Βρετανός ΥΠΕΞ.
- Οργή συγγενών για το φιάσκο στη δίκη των Τεμπών - Οι εικόνες ντροπής και το χρονικό της πρώτης ημέρας
- Πότε ξεκινούν οι πρώτες πληρωμές για το Fuel Pass 2026 - Ποιοι οδηγοί είναι διπλά κερδισμένοι
- Η σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης του αεροσκάφους της Air Canada Express με το πυροσβεστικό όχημα στη Νέα Υόρκη
- Φρίκη με youtuber που δολοφόνησε την έγκυο σύντροφό του και έστησε ψεύτικο livestream για άλλοθι