«Σκληροπυρηνική Νεολαία» και Παΐσιος στο FB του ομογενούς
NewsroomΜερικές ημέρες πριν από το τραγικό τέλος του, ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας που σκοτώθηκε από πυρά της αλβανικής αστυνομίας στο χωριό Βουλιαράτες στη Βόρεια Ήπειρο, είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο Facebook μήνυμα για την ημέρα της επετείου του Έπους του 40, στην οποία έκανε αναφορά στην «σκληροπυρηνική Νεολαία της Βορείου Ηπείρου».
Συγκεκριμένα στις 23 Οκτωβρίου ο 35χρονος έγραψε «Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη..... Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία τής Βορείου Ηπείρου δεν θα μείνει θεατής. Καλούνται όλοι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ»
Σε άλλη ανάρτηση στις 17 Οκτωβρίου ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο Άγιος Παΐσιος μαζί με την μητέρα του.
- «Σκοντάφτει» ξανά στον Ευαγγελισμό η Γραμμή 4 του Μετρό - Απειλείται με νέες καθυστερήσεις το έργο
- Στο… γαλάζιο DNA στοχεύει η κυβέρνηση: Γιατί φούντωσαν τα σενάρια πρόωρων εκλογών - Τι θα κάνει ο Σαμαράς
- Μόνο 50 άνθρωποι παγκοσμίως: 11χρονος αιμορραγεί από τα μάτια, τη μύτη και τα αυτιά - Η σπάνια ασθένεια
- Πάντα ορεκτικό, προσοχή στα πιάτα ημέρας - 14 συμβουλές κριτικών εστιατορίων για το τέλειο γεύμα έξω