Κόσμος|10.02.2021 16:14
Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στον Ειρηνικό - Προειδοποίηση για τσουνάμι
NewsroomΣεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά από τα νησιά Λόγιαλτι, στο νοτιοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC).
Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται σε θαλάσσιο χώρο 424 χιλιόμετρα ανατολικά του Ταντίν της Νέας Καληδονίας. Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 10 χιλιόμετρα. Νωρίτερα έκανε άλλους δύο σεισμούς στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα 6,2 και 6,1 βαθμών Ρίχτερ.
Μάλιστα, υπήρξε άμεσα και προειδοποίηση για τσουνάμι στη Νέα Ζηλανδία και σε πολλές ακόμα χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας και της Ωκεανίας.
Διαβάστε ακόμη
- Η επιστροφή των Patriot στα «ενδότερα», η εκλογή της «Ομάδας Αλήθειας» στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και o μηχανισμός της Νίκης στην Καρυστιανού
- «Κόφτης» από την Αποκεντρωμένη για τους περιορισμούς στα ηλεκτρικά πατίνια - Οι τελικές ρυθμίσεις
- Πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τον Τσίπρα και πώς «βλέπει» την Καρυστιανού
- Γιατί ακύρωσε ο Τραμπ την επίθεση στο Ιράν - «Υπάρχουν καλές πιθανότητες για συμφωνία»