Κόσμος|20.03.2021 22:16

Γιατί ο Μπάιντεν χαρακτήρισε killer τον Πούτιν - Ενα βήμα πριν τον «Ψυχρό πόλεμο»

Newsroom

Ενα νέο «Ψυχρό πόλεμο» βλέπει ο ανταποκριτής του Open TV στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ρωσία, ενώ προέβλεψε πολλά νέα επεισόδια στην κόντρα ανάμεσα στο Τζο Μπάιντεν και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.  «Είμαστε σε νέο ψυχρό πόλεμο. Πριν ξεσπάσει ο πρόεδρος Μπάιντεν είχε παραλάβει στοιχεία που έδειχναν ότι ο Πούτιν προσπάθησε ξανά να επέμβει στο αποτέλεσμα των εκλογών. Επίσης θεωρεί ότι όσα κατηγόρησαν τον γιό του ήρθαν στα χέρια του Τραμπ μέσω της Μόσχας. Στόχος είναι να δείξει ότι οι ΗΠΑ επιστρέφουν δυνατά»  είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιγνατίου, ενώ αναφέρθηκε και στο πως θα επηρεαστεί η Ελλάδα από τη συγκεκριμένη κόντρα: «Πρέπει να δοθεί σημασία στην επιμονή των ΗΠΑ να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη. Θα δούμε νέες κινήσεις που αφορούν την Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης: Ειρωνικά σχολεία για Μπάιντεν, στη Σιβηρία για... ψάρεμα ο Πούτιν

Και κατέληξε λέγοντας: «Λένε ότι δεν φοβούνται τον Πούτιν. Θα έρθουν νέες κυρώσεις. Αυτό που φοβούνται είναι τους Ρώσους χάκερς».

Έτοιμη για όλα… ακόμα και για έναν νέο «Ψυχρό Πόλεμο», δηλώνει και  η Μόσχα μετά την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Τζο Μπάιντεν κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν. Η απάντηση του εκπρόσωπου του Κρεμλίνου στους δημοσιογράφους ενδεικτική. «Εμείς φυσικά, πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο, αλλά πάντα είμαστε έτοιμοι και για τα χειρότερα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Τζο Μπάιντεν: Έπεσε στα σκαλιά του Air Force One

ΗΠΑΒλαντίμιρ ΠούτινΡωσίαΤζο Μπάιντεν