Κόσμος|11.05.2021 11:04

Ρωσία: Ενας δάσκαλος και 6 μαθητές νεκροί από πυρά σε σχολείο στο Καζάν

Newsroom

Τουλάχιστον 9 άνθρωποι σκοτώθηκαν έπειτα από ένοπλη επίθεση σε σχολείο της πόλης Καζάν στην Ρωσία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ria επικαλούμενο τις υπηρεσίες έκτακτων αναγκών. Τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

«Υπήρξε έκρηξη στο σχολείο. Μπορούμε να δούμε έντονο καπνό», τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ένας έφηβος ευθύνεται για τους πυροβολισμούς και πως βρίσκεται υπό κράτηση από τις αρμόδιες Αρχές. Την πληροφορία πως ο έφηβος συνελήφθη μετέδωσε και το πρακτορείο Sputnik. To σχολείο έχει εκκενωθεί, ενώ νωρίτερα είχε σημειωθεί και έκρηξη στο σχολικό κτίριο.

Διαβάστε επίσης: Εμβόλια: Σε βελγικό δικαστήριο η διαμάχη της Κομισιόν με την AstraZeneca

T
T

«Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει έναν έφηβο, ως ύποπτο για τους πυροβολισμούς στο σχολείο», δήλωσε ο εκπρόσωπος και συμπλήρωσε πως ο ύποπτος είναι περίπου 17 ετών. Το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, επιβεβαιώνει την είδηση.

T

Την ίδια στιγμή τουλάχιστον 20 ασθενοφόρα κινούνται προς το σχολείο σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας του Ταταρστάν στο Sputnik. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες, παιδιά πέθαναν ενώ πήδηξαν από τα παράθυρα για να γλιτώσουν από τους πυροβολισμούς.

Διαβάστε επίσης: Νεκρός στη «σουίτα 352»: Το φετίχ που σκότωσε κατά λάθος τον ήρωα του Ταραντίνο

θάνατοςεπίθεσηΡωσία