Κόσμος|06.07.2021 12:55

Ρωσία: Συνετρίβη το αεροσκάφος που χάθηκε από τα ραντάρ

Newsroom

Συνετρίβη το ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος που είχε χαθεί από τα ραντάρ, στην Καμτσάκα.

Οι ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εντόπισαν το σημείο που έπεσε στη θάλασσα, καθώς ετοιμαζόταν να προσγειωθεί, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Το ρωσικό Antonov An-26 εκτελούσε πτήση από το Petropavlovsk-Kamchatsky προς την Palana, μια κωμόπολη στη βόρεια Kamchatka, όταν χάθηκε η επαφή του με τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο εκτάκτων καταστάσεων. Στο αεροσκάφος επέβαιναν έξι άτομα πλήρωμα και 22 επιβάτες, ανάμεσά τους και ένα παιδί. «Υπάρχουν έξι μέλη πληρώματος και 22 επιβάτες , ανάμεσά τους και ένα παιδί, στο αεροσκάφος Antonov An-26. Ένα ελικόπτερο και στρατεύματα από το ρωσικό Υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης προετοιμάζονται για επιχείρηση έρευνας και διάσωσης», δήλωσε νωρίτερα εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Πλοία βρίσκονται καθ' οδόν προς τον τόπο της συντριβής, ανακοίνωσαν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με το RIA. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 22 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος, ανακοινώθηκε από το υπουργείο. Η δήμαρχος της Palana, Όλγκα Μοχίρεβα, ήταν μεταξύ των επιβατών, δήλωσαν τοπικές αρχές, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS. Στην περιοχή επικρατούσε νέφωση την ώρα του δυστυχήματος, μετέδωσε το Ιντερφάξ επικαλούμενο το τοπικό μετεωρολογικό κέντρο. Σύμφωνα με το TASS, το αεροπλάνο είχε ναυπηγηθεί το 1982.

Όλες οι ειδήσεις

Τα μέτρα που έρχονται, το blame game και οι φρούδες ελπίδες για ήσυχο καλοκαίρι

Εμβολιασμοί: Μοντέλο Ιταλίας ζητούν 5 Ιατρικοί Σύλλογοι- Ποιοι είναι υπέρ και ποιοι κατά στις κυρώσεις γιατρών που δεν εμβολιάζονται

Συντάξεις: Με διπλό τρόπο υπολογισμού οι επικουρικές για τους 30άρηδες – Παραδείγματα

Εμβολιασμός εφήβων: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Οι λόγοι της απόφασης της Επιτροπής

συντριβήαεροσκάφος