Κόσμος|12.07.2021 16:34

Τουρκία: Νέο «χτύπημα» του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ κατά του Σουλεϊμάν Σοϊλού

Μαρία Ζαχαράκη

Νέες απειλές κατά του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, εκτοξεύει ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, προειδοποιώντας ότι μετά την 15η Ιουλίου (επέτειος αποτυχημένου πραξικοπήματος) θα προβεί σε νέες αποκαλύψεις εναντίον του.

Με 6 αναρτήσεις στο τουίτερ, ο Σεντάτ Πεκέρ αργά χθες βράδυ προειδοποίησε τον Σουλεϊμάν Σοϊλού ότι παρακολουθεί και γνωρίζει κάθε κίνησή του. Γνωρίζει, όπως ισχυρίζεται ο Πεκέρ, ακόμη και τί λέει ο Σοϊλού κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου. Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος αναφέρει μάλιστα ότι ο Σοϊλού μπορεί να χάρηκε που φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο Ερντογάν στο Ντιγιάρμπακιρ, αλλά «η ευτυχία του δεν θα διαρκέσει πολύ».

T

«Θα σε χτυπήσω σε σημείο που θα χάσεις το μυαλό σου. Χαίρεσαι σαν παιδί επειδή πόζαρες μαζί τον κ. πρόεδρο. Σου υπόσχομαι ότι η ευτυχία σου δεν θα διαρκέσει για πολύ», ανέφερε, προσθέτοντας ότι γνωρίζει όλα όσα λέει ο Σοϊλού για τον ίδιο. «Μίλαγες για μένα στις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου. Και έλεγες ότι βρισκόμαστε στα ίχνη του Πεκέρ και είναι στην τάδε χώρα. Θα διεξαγάγουμε επιχειρήσεις εναντίον του, όπου κι αν βρίσκεται, και στην Τουρκία. Την ώρα που εσύ με παρακολουθείς λεπτό προς λεπτό, παράλληλα παρακολουθώ κι εγώ κάθε σου κίνηση, ακόμη και το τί λες στις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου», αναφέρει ο Σεντάτ Πεκέρ.

«Ενώ εσύ κλέβεις δισεκατομμύρια δολάρια, εγώ έχω την υποστήριξη των οικογενειών των αστυνομικών που αυτοκτόνησαν επειδή δεν μπορούσαν να φροντίσουν τις οικογένειές τους με τους χαμηλούς μισθούς που έπαιρναν. Οι προσευχές όλων των παιδιών που έκανες να κλάψουν, όπως τα παιδιά μου, είναι για μένα», κλείνει τις αναρτήσεις του.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Μετακινούν άρον άρον γιατρούς και νοσηλευτές στα νησιά λόγω πανδημίας – Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι

Πελώνη: Μέχρι την Τρίτη οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και εστίαση – διασκέδαση

Ηλιούπολη: Καταγγελία για κύκλωμα trafficking - Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν συλληφθεί

ΜΜΜ: Έρχονται εκπτώσεις στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών για εμβολιασμένους

Self test: Στους δικαιούχους και τα παιδιά από 12 - 17 ετών

Σεντάτ ΠεκέρμαφίαΤουρκίαΣουλεϊμάν Σοϊλού