Ρωσία: Κυβερνοεπιθέσεις από το εξωτερικό καταγγέλλει η επιτροπή των βουλευτικών εκλογών
NewsroomΚυβερνοεπιθέσεις από το εξωτερικό κατήγγειλε η εκλογική επιτροπή των βουλευτικών εκλογών στη Ρωσία. Η εκλογική διαδικασία βρίσκεται στη δεύτερη μέρα της και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου.
Οι εκλογικές αρχές έκαναν γνωστό ότι υπέστησαν «τρεις (οργανωμένες) κυβερνοεπιθέσεις», από «ξένες χώρες». Δύο επιθέσεις επικεντρώθηκαν στο να σκανάρουν τον ιστότοπο της ρωσικής Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής για τυχόν αδυναμίες και το τρίτο περιστατικό ήταν μια επίθεση άρνησης εξυπηρέτησης (DDoS).
«Η επίθεση ήταν αρκετά ισχυρή», εξήγησε ένας αξιωματούχος της εκλογικής επιτροπής, ο Αλεξάντρ Σοκόλτσουκ, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, διαβεβαιώνοντας πως κι άλλες επιθέσεις «προετοιμάζονται» για αύριο. Ο ίδιος δεν διευκρίνισε ποιες χώρες κατηγορούνται για την επίθεση.
Κεραμέως στο Open: Πόσοι μαθητές έχουν εμβολιαστεί - Γιατί δεν κλείνουμε τα τμήματα
Τουρκία για EUMED 9: Μεροληπτική και χωρίς όραμα - Ακολουθούν τυφλά Ελλάδα και Κύπρο
ΔΕΘ: Νέα πρόταση διακυβέρνησης παρουσιάζει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ - Οι 6 άξονες
- Με δύο πολέμους στο κατώφλι τους οι ηγέτες της ΕΕ... κωλύονται
- «Ναι» του ΣτΕ στον γάμο και την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια - «Δεν θίγονται παραδόσεις της Εκκλησίας»
- «Οι εχθροί του Ιράν δεν θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς»: Ο... άφαντος Χαμενεΐ στέλνει νέο μήνυμα
- Είναι η Σελένα Γκόμεζ... κλώνος; Το τατουάζ του Μπίμπερ, ο Έπσταϊν και οι συνωμοσιολόγοι του TikTok