Τουρκία για EUMED 9: Μεροληπτική και χωρίς όραμα - Ακολουθούν τυφλά Ελλάδα και Κύπρο
Το τουρκικό ΥΠΕΞ καταδικάζει τα αποτελέσματα της συνόδου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ σχετικά με τη EUMED9 καταδικάζει τα αποτελέσματα της συνόδου και κατηγορεί την ΕΕ για άλλη μια φορά ότι «παρασύρεται» από Ελλάδα και Κύπρο.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
«Τα αποσπάσματα στην κοινή δήλωση για την ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο και την παράτυπη μετανάστευση, όπως αυτά δημοσιεύτηκαν μετά το τέλος της συνόδου κορυφής που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 από τα εννέα μέλη της ΕΕ (Γαλλία, Κύπρος, Κροατία, Ισπανία, Ιταλία, Μάλτα, Πορτογαλία , Σλοβενία, Ελλάδα) είναι μεροληπτικά, στερούνται οράματος και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Καλούμε τις χώρες της ΕΕ που υπέγραψαν το προαναφερθέν ανακοινωθέν να εγκαταλείψουν τη μονόπλευρη και μεροληπτική στάση της Ελλάδας και της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης Νότιας Κύπρου, την οποία ακολουθούν τυφλά υπό το πρόσχημα της αλληλεγγύης».
ΔΕΘ: Νέα πρόταση διακυβέρνησης παρουσιάζει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ - Οι 6 άξονες
Επίθεση με βιτριόλι - Απόστολος Λύτρας: Η Ιωάννα μου είπε τρεις φορές πρόσεχέ με
EUMED 9 - Μετρό: Ποιες ώρες δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο
Βυθίστηκε ιρανική φρεγάτα από επίθεση υποβρυχίου νότια της Σρι Λάνκα, πάνω από 100 αγνοούμενοι - Μπαράζ βομβαρδισμών στη Μέση Ανατολή
Η στιγμή που οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» μπαίνουν στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο
Axios: Το τηλεφώνημα Νετανιάχου σε Τραμπ που άλλαξε τη Μέση Ανατολή
Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 7χρονο κοριτσάκι - Τη σήκωσε στον αέρα, της έκαναν 68 ράμματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



