Κόσμος|24.09.2021 13:12

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Πετίτο: Ένταλμα σύλληψης από το FBI για τον σύντροφό της

Newsroom

Ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι εξέδωσε το FBI, για δόλια χρήση πιστωτικής κάρτα. Το FBI ανακοίνωσε πως ότι ο 23χρονος  αναζητείται για «χρήση μη εξουσιοδοτημένης συσκευής πρόσβασης» που σχετίζεται με τις δραστηριότητές του μεταξύ 30 Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου, μετά την ανθρωποκτονία της 22χρονης αρραβωνιαστικιάς του.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Πετίτο: Η ανακοίνωση του FBI

«Ενώ αυτό το ένταλμα επιτρέπει στις αρχές επιβολής του νόμου να συλλάβουν τον κ. Λάντρι, το FBI και οι συνεργάτες μας σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να ερευνούν τα γεγονότα και τις συνθήκες της δολοφονίας της κ. Πετίτο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του FBI στο Ντένβερ. «Προτρέπουμε άτομα που γνωρίζουν τον ρόλο του κ. Λόντρι σε αυτό το θέμα ή την τρέχουσα τοποθεσία του να επικοινωνήσουν με το FBI».

T

Μαρτυρίες για την περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου της στις διακοπές

Την ίδια ώρα το φως της δημοσιότητας βλέπουν όλο και περισσότερα στοιχεία για την προβληματική σχέση του ζευγαριού.
Χαρακτηριστικό είναι πως η Τζέσικα Σουλτς, η οποία ισχυρίστηκε ότι είδε τον Μπράιαν Λόντρι χωρίς την αρραβωνιαστικιά του, Γκάμπι Πετίτο τον περασμένο μήνα στο Εθνικό Δάσος Μπρίτζερ Τέτον του Γουαϊόμινγκ είπε ότι ο 23χρονος άνδρας «συμπεριφερόταν περίεργα».

T

Σε βίντεο που ανέβηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα η 38χρονη αναφέρει ότι ο άνδρας που πιστεύει ότι ήταν ο Λόντρι «ήταν πολύ περίεργος και μπερδεμένος και πως ήταν μόνο αυτός και όχι η Γκάμπι». Η 22χρονη κοπέλα βρέθηκε τελικά νεκρή την Κυριακή στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον με τον ιατροδικαστή να λέει μόλις την Τετάρτη πως ο θάνατος της οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Μιλώντας στην San Fransisco Chronicle, η Σουλτς είπε ότι έχει επικοινωνήσει με το FBI σχετικά με όσα γνωρίζει. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ένας πράκτορας του FBI είπε πως οι πληροφορίες που τους έδωσε, τους βοήθησαν να εντοπίσουν το πτώμα της Γκάμπι Πετίτο. «Τα καταφέραμε! Είχαμε δίκιο και τους οδηγήσαμε στη σωστή κατεύθυνση. Βέβαια, δεν είναι κάτι για το οποίο σου αρέσει που είχες δίκιο».

Ο καβγάς με τον Λόντρι και το τελευταιο μήνυμα στη μητέρα της

Επίσης,  ένα ζευγάρι από την Λουιζιάνα που έκανε διακοπές στο Τζάκσον του Γουαϊόμινγκ, τον περασμένο μήνα, είπε ότι είδε ένα περιστατικό που αφορούσε την Γκάμπι Πετίτο και τον Μπράιαν Λόντρι σε ένα εστιατόριο. Το ενδιαφέρον αυτής της αναφοράς βρίσκεται στο γεγονός πως αυτή ήταν μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της κοπέλας που πλέον είναι νεκρή. 

Η Νίνα Άντζελο δήλωσε στο CNN πως εκείνη και ο φίλος της Ματ Άνγκλαντ, είδαν μια φασαρία, καθώς το ζευγάρι έφευγε από το εστιατόριο The Merry Piglets Tex-Mex στις 27 Αυγούστου. Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως η Πετίτο έκλαιγε και ο Λόντρι ήταν εμφανώς θυμωμένος, μπαινοβγαίνοντας στο εστιατόριο αρκετές φορές, εκφράζοντας μάλιστα το θυμό τους και προς το προσωπικό.

Η σερβιτόρα επίσης ταράχτηκε από το περιστατικό, σύμφωνα με την Άντζελο, η οποία όμως τόνισε στο CNN ότι δεν είχε κάποια άσκηση σωματικής βίας μεταξύ της Πετίτο και του Λόντρι. Η διευθύντρια του εστιατορίου είπε στο CNN πως είδε ένα «περιστατικό» στο εστιατόριο και κάλεσε το FBI.

Η Γκάμπι Πετίτο είχε στείλει ένα περίεργο μήνυμα στην μητέρα της την ίδια μέρα, στις 27 Αυγούστου και πως ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της. Η Πετίτο που κατέγραφε στα social media το ταξίδι του ζευγαριού στα εθνικά πάρκα, σταμάτησε επίσης τις δημοσιεύσεις εκείνη την ημέρα.

Όλες οι ειδήσεις

ΔΕΗ: Οι λεπτομέρειες για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου – Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής του Δημοσίου

Φωτιά τώρα στα δάση για πρόληψη πυρκαγιάς: Πρόβα τζενεράλε στη Χίο για τη μέθοδο και στην Ελλάδα

«Ανθούν» στο Διαδίκτυο σελίδες με παράνομες υπηρεσίες παρακολούθησης

Η ανηφόρα των τιμών και η «ασφυξία» των μικρομεσαίων: Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης και οι αντιδράσεις

FBIγκάμπι πετίτοένταλμα σύλληψηςδολοφονία