Κόσμος|22.10.2021 12:14

Alec Baldwin - Προφητική ανάρτηση από το 2017: «Πώς είναι να σκοτώνεις κάποιον κατά λάθος»

Newsroom

Μία παλαιότερη ανάρτηση του Άλεκ Μπάλντουιν στο Τwitter έρχεται ξανά στο προσκήνιο λόγω της τραγικότητάς της. Ειδικότερα, ο Άλεκ Μπάλντουιν πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια ο ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση με την οποία ασκούσε κριτική στην αστυνομία για το θάνατο άνδρα στην Καλιφόρνια. 
Η αστυνομία της Σαντά Φε στο Νέο Μεξικό επιβεβαίωσε ότι ο 63χρονος ηθοποιός και βασικός πρωταγωνιστής της ταινίας Rust ήταν αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος  τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς. Ο 48χρονος σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά του ίδιου όπλου.

Το σχόλιο του 2017

Στα φώτα της επικαιρότητας επανέρχεται το σχόλιο που είχε κάνει ο Μπάλντουιν τον Σεπτέμβριο του 2017 για τον θάνατο ενός νεαρού άνδρα από αστυνομικό μετά από λογομαχία έξω από σούπερ μάρκετ.

«Αναρωτιέμαι πώς πρέπει να νιώθει κανείς όταν σκοτώνει κάποιον λανθασμένα», είχε γράψει ο ηθοποιός, αδυνατώντας προφανώς να διανοηθεί ότι θα μπορούσε να συμβεί μια τέτοια τραγωδία στα γυρίσματα ταινίας του. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του σερίφη της Σάντα Φε, που επικαλέστηκε εκπρόσωπο της παραγωγής του φιλμ, επρόκειτο για ατύχημα, αφού στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο Μπάλντουιν αντί για άσφαιρα είχαν τοποθετηθεί κανονικές σφαίρες.

T

Όλες οι ειδήσεις

Alec Baldwin: Τραγωδία σε γυρίσματα ταινίας - Πυροβόλησε θανάσιμα γυναίκα

Αλαλούμ με την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: Το υπουργείο Εσωτερικών διαψεύδει την Περιφέρεια

Δολοφονία Αιγάλεω: Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ο 20χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Πανεπιστήμια: Αυξάνονται τα κρούσματα - Διαμαρτύρονται καθηγητές και ζητούν εξ΄ αποστάσεως διδασκαλία

θάνατοςAlec BaldwinΑλεκ ΜπάλντουινTwitterηθοποιός