Κόσμος|03.11.2021 15:30

Δήμητρα Ιορδανίδου - Κηδεία: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στη μαραθωνοδρόμο

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
GRITIMES
GRITIMES
GRITIMES
GRITIMES
GRITIMES
GRITIMES
GRITIMES

Το «τελευταίο αντίο» στην αδικοχαμένη μαραθωνοδρόμο Δήμητρα Ιορδανίδου θα πουν σε λίγη ώρα συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στα Κουφάλια.

Από το πρωί οι καμπάνες της εκκλησίας χτυπούν πένθιμα, ενώ εκεί σπεύδει πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και συναθλήτριές της. Με δάκρυα στα μάτια και λίγα λουλούδια στα χέρια, πολλοί είναι οι συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής που πήγαν για να την αποχαιρετήσουν.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη Δήμητρα Ιορδανίδου, κάνοντας λόγο για μια αξιαγάπητη γυναίκα. «Μιλάμε για τραγωδία» είπαν κάποιοι. Κι αυτό επειδή πριν δύο χρόνια χάθηκε και ο αδελφός της Δήμητρας από σπάνια ασθένεια.

Στην εκκλησία σπεύδουν και συναθλήτριες της Ιωάννας οι οποίοι όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια και δε μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του φορτηγού

Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε ο 53χρονος οδηγός του φορτηγού που εμπλέκεται στη θανατηφόρα παράσυρση με θύμα τη 42χρονη ποδηλάτισσα Δήμητρα Ιορδανίδου. Ο εισαγγελέας αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο ενόψει της συνέχισης της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να επισυναφθούν στον φάκελο της δικογραφίας η έκθεση πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στον 53χρονο οδηγό και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που θα συγκεντρωθεί από τον τόπο του συμβάντος.

Θεσσαλονίκηκηδείαφορτηγό