Κόσμος|14.11.2021 15:37
Σεισμός 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στο Ιράν
NewsroomΠολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, στο Ιράν.
Στη νότια πλευρά της χώρας το ρήγμα
Το ρήγμα του σεισμού βρίσκεται σε απόσταση περίπου 47 χιλιομέτρων από την πόλη Μπαντάρ Αμπάς στην περιοχή του Νοτίου Ιράν, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC).
Η ένταση του σεισμού αναθεωρήθηκε από την αρχική εκτίμηση των 6,1 βαθμών, ενώ ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων, σύμφωνα με το EMSC.
Διαβάστε ακόμη
- Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε κτηνοτρόφος στο Ρέθυμνο - Ποτάμια λάσπης «έπνιξαν» δρόμους και σπίτια
- Θάνατος Μαζωνάκη: Παραιτήθηκε και ο δεύτερος δικηγόρος της γιατρού
- Σιδηρόδρομος: «Μπαίνει» η Deutsche Bahn, «ξεκλειδώνουν» 582 προσλήψεις και έργα 3,5 δισ. - Πότε έρχονται νέα τρένα
- Μαρινάκης για καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης: Δεν θα ζητηθεί άδεια - Το έργο θα προχωρήσει κανονικά