Κόσμος|02.12.2021 18:47
Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Ένοπλος έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει στις αρχές στη Νέα Υόρκη, καθώς εντοπίστηκε ένοπλος άνδρας έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ, με την αστυνομία να έχει αποκλείσει την περιοχή.
Δυνάμεις της αστυνομίας, σύμφωνα με το RT, έχουν περικυκλώσει την περιοχή έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ και φέρονται να διαπραγματεύονται με ένα άτομο που έχει πάνω του όπλο.
Η αστυνομία στη Νέα Υόρκη εξέδωσε προειδοποίηση κυκλοφορίας για τη διασταύρωση της 42ης οδού και της 1ης λεωφόρου – ακριβώς έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ.
Διαβάστε ακόμη
- Γρίφος η τύχη του Λαριτζανί: Διαψεύδει τον θάνατό του το Ιράν - Νέοι βομβαρδισμοί στη Βηρυτό
- Νέα προθεσμία πήρε ο 23χρονος για τη δολοφονία του Κλεομένη - «Υπάρχει ομερτά» καταγγέλλει η οικογένεια του 20χρονου
- Αφού δηλητηρίασε τον σύζυγό της, έγραψε παιδικό βιβλίο για το πένθος: Η ιστορία της «μαύρης χήρας», Κούρι Ρίτσιν
- Σκάνδαλο στα social media μετά τα Όσκαρ 2026: Σκουπίδια στο Dolby Theatre και αντιδράσεις για υποκρισία των σταρ