Σκηνή-σοκ με ναρκωτικά στην ταινία της Amazon για τον Μαραντόνα
NewsroomΤα γυρίσματα σειράς αφιερωμένης στη ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα άρχισαν τη Δευτέρα, στο Μπουένος Άιρες.
Η σειρά «Sueno Bendito» («Ευλογημένο όνειρο») γυρίζεται από την «Amazon» - η οποία θα τη μεταδίδει στην πλατφόρμα της «Amazon Prime Video» - σε συνεργασία με τη μεξικανική εταιρεία παραγωγής BTF Media. Η πρώτη σκηνή, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, δείχνει τον Μαραντόνα να κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών μέσα σε μια έπαυλη στο παραθαλάσσιο θέρετρο Πούντα ντελ Εστε, ελκυστικό προορισμό των διασημοτήτων της Αργεντινής.
Τρεις ηθοποιοί από την Αργεντινή, οι Νασαρένο Κασέρο, Χουάν Παλομίνο και Νικολάς Γκόλντσμιντ, υποδύονται τον Μαραντόνα σε τρεις περιόδους της ζωής του, η οποία είναι γεμάτη από σκάνδαλα, γυναίκες, ναρκωτικά και ντόπινγκ. Προικισμένος παίκτης, μέτριος προπονητής, ο Μαραντόνα ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή.
«Είναι μια βιογραφική σειρά, διάρκειας μιας ώρας, που θα επανέλθει στους θριάμβους και στις προκλήσεις του θρυλικού αυτού ποδοσφαιριστή, στις σημαντικές στιγμές της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας και της προσωπικής του ζωής», είχε ανακοινώσει νωρίτερα η Amazon Prime Video.
Ο σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα είχε γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον Μαραντόνα, αλλά αυτή είναι η πρώτη σειρά για τον πρώην πρωταθλητή που σήμερα είναι προπονητής στο Μεξικό της ομάδας Ντοράντος ντε Σιναλόα.
Η πρώην σύζυγός του Κλαούντια Βιγιαφάνε, με την οποία ο 58χρονος Μαραντόνα είναι αντίδικος εδώ και χρόνια, εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για το περιεχόμενο της σειράς. «Είδα τη δική τους εκδοχή, που ο Ντιέγκο είναι νοσηρός... και τα λοιπά. Αν το αφήγημα δεν περιγράφει αυτά που εγώ έζησα, τότε σίγουρα θα διηγηθώ τη δική μου εκδοχή των γεγονότων», προειδοποίησε.
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας από τον Ιανουάριο – Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, «μηνύματα» Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια