Κόσμος|09.12.2021 08:20

Youtuber ενδεχομένως να έλυσε υπόθεση εξαφάνισης 2 εφήβων που είχαν χαθεί για 21 χρόνια

Newsroom

Ένας YouTuber δύτης μπορεί έλυσε υπόθεση μυστηριώδους εξαφάνισης δύο εφήβων τα ίχνη των οποίων χάθηκαν πριν από 21 χρόνια καθώς ανακάλυψε το αυτοκίνητο στο οποίο τους είδαν για τελευταία φορά στον πυθμένα ενός ποταμού στην πολιτεία Τενεσί των ΗΠΑ.

Η Erin Foster, 18 ετών, και ο Jeremy Bechtel, 17 ετών, εξαφανίστηκαν στις 3 Απριλίου 2000, αφού έφυγαν από το σπίτι της Foster, σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας White.

Ο σερίφης Steve Page δήλωσε σε δελτίο τύπου ότι μέλη της οικογένειας της Foster τον ειδοποίησαν στις 28 Νοεμβρίου σχετικά με τον YouTuber Jeremy Beau Sides, ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία σόναρ και καταδύσεις κάτω από το νερό για να προσπαθήσει να λύσει υποθέσεις αγνοουμένων στο κανάλι του «Exploring With Nug».

Ο Youtube πήγε στην πόλη Σπάρτα του Τενεσί τον περασμένο μήνα για να αναζητήσει το αυτοκίνητο με το οποίο εθεάθησαν για τελευταία φορά οι έφηβοι. Ο Page επικοινώνησε με τον Sides και του είπε να ψάξει γύρω από τον αυτοκινητόδρομο 84 στον ποταμό Calfkiller, στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε το ζευγάρι.

Στις 30 Νοεμβρίου, ο Sides έψαξε σε εκείνη την περιοχή και ανακάλυψε ένα όχημα - το σκουριασμένο Pontiac Grand Am της Foster βυθισμένο στο ποτάμι. Ο Page και οι ερευνητές έφτασαν στο σημείο και είπαν ότι το όχημα ταυτιζόταν με εκείνο της Φόστερ, ανέφερε ο σερίφης σε δελτίο τύπου.

Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στο όχημα και θα σταλούν για γενετικές εξετάσεις DNA και πιθανές συγκρίσεις με οδοντιατρικά αρχεία, δήλωσαν οι ερευνητές στον συνεργάτη του CBS στο Νάσβιλ WTVF. Οι οικογένειες των Foster και Bechtel ενημερώθηκαν για την ανακάλυψη.

«Έχω χάσει τα λόγια μου. Χαίρομαι τόσο πολύ που μπόρεσα να τους βρω. Είμαι τόσο λυπημένη που κατέληξαν εκεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω - έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια που κάθονταν εκεί περιμένοντας κάποιον να τους βρει», δήλωσε ο Σάιντς στο βίντεο στο YouTube. Οι αξιωματούχοι διεξάγουν έρευνα για να μάθουν πώς το αυτοκίνητο κατέληξε στο ποτάμι.

δύτηςYoutuberΗΠΑεξαφάνιση