Κόσμος|20.12.2021 07:35

ΗΠΑ: Έκλεψαν βαν με χριστουγεννιάτικα παιχνίδια αξίας πολλών χιλιάδων δολαρίων

Newsroom

Ένα βαν φορτωμένο με παιχνίδια αξίας 6.000 δολαρίων που επρόκειτο να μοιραστούν σε εκατοντάδες παιδιά κλάπηκε την περασμένη εβδομάδα από το πάρκινγκ ενός καταστήματος στο Φάρμινγκτον, στο Νιου Μέξικο των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Είναι κάτι που μοιάζει αρκετά με τον Γκριντς», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φάρμινγκτον, Νικόλ Μπράουν, στην εφημερίδα Farmington Daily Times. Η Μπράουν δήλωσε ότι ένας ντετέκτιβ πραγματοποίησε συνεντεύξεις μετά την κλοπή της Τρίτης και η έρευνα συνεχίζεται. Η αστυνομία του Φάρμινγκτον ζήτησε μέσω Facebook τη βοήθεια του κοινού για την εύρεση του λευκού μίνι βαν.

«Σοκ και δυσπιστία, πώς κάποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό - ειδικά σε ένα όχημα με διακριτικά, παίρνοντας δώρα για τα παιδιά», δήλωσε στο KOB-TV ο Christopher εκπρόσωπος της χριστιανικής ομάδας Στρατός της Σωτηρίας.

Τα παιχνίδια προορίζονταν για περισσότερα από 350 παιδιά και επρόκειτο να διανεμηθούν στις 20 Δεκεμβρίου. Ο Rockwell δήλωσε ότι η κοινότητα έχει ήδη ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό, δωρίζοντας περισσότερα παιχνίδια και χρήματα.

«Η ανταπόκριση της κοινότητας και αυτό που κάνουν είναι απολύτως συγκινητικό, επειδή αυτή η περιοχή είναι τόσο γενναιόδωρη και δοτική», είπε. Ο Στρατός της Σωτηρίας λειτουργεί από 25 κέντρα σε όλο το Νέο Μεξικό και παρέχει εκκλησιαστικές υπηρεσίες, φαγητό για τους πεινασμένους και στέγη και ρούχα για τους άστεγους, μεταξύ άλλων υπηρεσιών.d

ΗΠΑπαιχνίδια