Κόσμος|07.01.2022 20:51
Γαλλία: 38χρονος έκοψε το κεφάλι και τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα και τα πήγε στο αστυνομικό τμήμα
NewsroomΈνας άνδρας εμφανίστηκε την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου, σε αστυνομικό τμήμα στη νοτιοανατολική Γαλλία και ομολόγησε ότι σκότωσε έναν άλλον, δείχνοντας ως αποδεικτικά στοιχεία το κεφάλι και το πέος του θύματός του, τα οποία κουβαλούσε σε ένα σακίδιο.
«Ένα άτομο πήγε στην αστυνομία του Φρεζίς, αφού έκοψε το κεφάλι και το πέος ενός άνδρα» ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές της Προβηγκίας - Άλπεων - Κυανής Ακτής σε ένα δελτίο Τύπου.
Υπό κράτηση ο δράστης
Η δικαστική αστυνομία διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο 38χρονος δράστης «επιδείκνυε ένα ανθρώπινο κεφάλι» και «αμέσως οδηγήθηκε στο τμήμα και τέθηκε υπό κράτηση». Ο συλληφθείς ήταν γνωστός στις αρχές για διάφορα μικροαδικήματα. Οι έρευνες συνεχίζονται στον τόπο του εγκλήματος, το σπίτι του 38χρονου.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί είναι σημαντική η εκεχειρία Ισραήλ - Λιβάνου και τι συνεπάγεται για τον πόλεμο στο Ιράν
- Με γερμανική σφραγίδα ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού σιδηροδρόμου - «Χρυσό» συμβόλαιο 62 εκατ. ευρώ
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Άλλη μια μέρα με «πορτοκαλί» ατμόσφαιρα - Πότε φεύγει η σκόνη, πού θα πέσουν λασποβροχές
- Η εξευτελιστική οπισθοχώρηση του Λαζαρίδη, η πρόσληψη που θύμωσε τους δεξιούς και η προειδοποίηση του Μαξίμου στην Παπανδρέου