Έλον Μασκ: Πρόσφερε σε 19χρονο 5.000 δολάρια για να διαγράψει λογαριασμό που παρακολουθεί το τζετ του
NewsroomΠροσφορά 5.000 δολαρίων από τον Έλον Μασκ απέρριψε ένας 19χρονος από τη Φλόριντα στον οποίο ζητήθηκε να διαγράψει τον λογαριασμό του στο twitter που παρακολουθεί το ιδιωτικό τζετ του δισεκατομμυριούχου.
To ElonJet, είναι ένας λογαριασμός στο twitter που μετρά πάνω από 150.000 followers, ενώ χρησιμοποιεί ένα bot που δημιούργησε ο 19χρονος Τζακ Σουίνι προκειμένου να παρακολουθεί τις πτήσεις του Μασκ και να δημοσιεύει πότε και από πού απογειώνεται και προσγειώνεται.
Σημειώνεται ότι δεν είναι ο πρώτος λογαριασμός που παρακολουθεί ο πρωτοετής φοιτητής, καθώς έχει αναπτύξει ακόμα 12 που παρακολουθούν κολοσσούς της τεχνολογίας.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX προσέφερε στον 19χρονο το χρηματικό ποσό προκειμένου να προστατέψει τις πτήσεις του. Ο Σουίνι απάντησε ζητώντας 50.000 δολάρια, λέγοντας ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για το κολέγιο και ίσως ένα Tesla Model 3.
Η τελευταία ανταλλαγή μηνυμάτων ήταν την Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, όταν ο Μασκ είπε ότι δεν ένιωθε σωστό να πληρώσει για να κλείσει ο λογαριασμός.
«Επιλογές εκτός από την αμοιβή, όπως η πρακτική άσκηση, θα διευκόλυνε πολύ την κατάργηση του λογαριασμού, απάντησε ο 19χρονος, χωρίς να έχει λάβει έκτοτε απάντηση από τον δισεκατομμυριούχο.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων