Ινδονησία: Ενδείξεις ότι βρέθηκε το μαύρο κουτί του Boeing
NewsroomΕργαζόμενοι στις υπηρεσίες έρευνας και διάσωσης της Ινδονησίας έχουν «ισχυρές ενδείξεις» ότι ένας υποθαλάσσιος ήχος, τον οποίο εντόπισαν, προέρχεται από το μαύρο κουτί του επιβατικού αεροσκάφους της εταιρίας Lion Air που συνετρίβη με 189 επιβαίνοντες αυτή την εβδομάδα, δήλωσε ο αρχηγός του στρατού της χώρας.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Χάντι Τζατζάντο ανέφερε στους δημοσιογράφους πως οι δύτες έχουν ήδη κατέβει για να εξετάσουν το σημείο, αλλά αντιμετωπίζουν ισχυρά ρεύματα.
«Ελπίζουμε πως απόψε θα μπορέσουμε να ρίξουμε άγκυρα και να αποδεσμεύσουμε το ROV (υποθαλάσσιο όχημα που λειτουργεί με τηλεχειρισμό) ξανά και είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε ένα μαύρο κουτί δεδομένης της ισχυρής ένδειξης και, όχι μακριά από εκεί, το κύριο σώμα του αεροπλάνου», είπε ο Τζατζάντο.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο