Κόσμος|17.02.2022 17:00
Μπάιντεν: Θέμα χρόνου η επίθεση της Ρωσίας σε Ουκρανία
NewsroomΟ κίνδυνος μιας εισβολής στην Ουκρανία από τη Ρωσία είναι «πολύ υψηλός» δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προτού αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο για μια επίσκεψη μερικών ωρών στο Οχάιο.
Ο Τζο Μπάιντεν είπε πως υπάρχουν «κάθε είδους ενδείξεις ότι ετοιμάζονται να εισβάλουν στην Ουκρανία» και πως δεν σχεδιάζει να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν.
Η Ουάσινγκτον πολλαπλασιάζει τις προειδοποιήσεις και διαβεβαιώνει πως η Ρωσία, μακράν του να έχει αποσύρει στρατεύματα από τα σύνορα με την Ουκρανία όπως έχει υποσχεθεί, εξακολουθεί, αντίθετα, να ενισχύει τον μηχανισμό της.
Διαβάστε ακόμη
- Στη σκιά αμφιβολιών για την πυρασφάλεια των καθισμάτων στα τρένα - Μυστικότητα από τη ΡΑΣ
- Δια στόματος Βορίδη η απάντηση κυβέρνησης στον Σαμαρά: «Για ποιο λόγο έχει πάρει δύο φορές 41% ο Μητσοτάκης;»
- Φρίκη στις Κάννες: Γνωστός στυλίστας ξυλοκόπησε τη Μις Βενεζουέλα - Το σοκαριστικό βίντεο
- Final Four 2026: Ατελείωτο χάος με εισιτήρια φίλων του Ολυμπιακού - Υπαρκτό το σενάριο αλλαγής ώρας των ημιτελικών