Πόλεμος στην Ουκρανία - Ζαχάροβα: Οι Ουκρανοί διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις
NewsroomΚαταιγιστικές οι εξελίξεις σε διπλωματικό επίπεδο την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία από την εισβολή της Ρωσίας με την εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα να αναφέρει ότι η ουκρανική πλευρά διέκοψε τις συνομιλίες και όπως μεταδίδει ο Θανάσης Αυγερινός από το Ροστόφ, πρότεινε να μεταφερθεί αυτό το ζήτημα για συζήτηση αύριο.
Δείτε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από το Live blog του ethnos.gr
Αρχικώς είχε προταθεί από τη ρωσική πλευρά να υπάρξει συνάντηση στο Μινσκ ενώ ο πρόεδρος Ζελένσκι αντιπρότεινε τη Βαρσοβία.
Πιθανώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτό συνδέεται και με το τηλεφώνημα με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ όπου μπορεί και να φιλοξενήσει μια τέτοια συνάντηση των δύο πλευρών.
Πάντως φαίνεται ότι θα πρέπει να αποκλειστεί ως σενάριο συνάντηση προέδρων αλλά αναμένεται να γίνει συνάντηση αντιπροσωπειών.
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
- Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
- Σάρωσε η κακοκαιρία: H θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά στον Αγιόκαμπο - Καταστροφές και σε Χίο, Φθιώτιδα, Ηλεία
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»