Πόλεμος στην Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις στη Λευκορωσία
NewsroomΤέλος, και στον τρίτο και τελευταίο γύρο διαπραγματεύσεων στη Λευκορωσία ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία.
Οι πολύωρες διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας και ολοκληρώθηκαν μετά από τρεις γύρους συζητήσεων ενώ την ίδια ώρα μαίνεται ο πόλεμος για πέμπτη ημέρα.
Οι ειρηνευτικές συνομιλίες στα σύνορα με τη Λευκορωσία έχουν λήξει προς το παρόν, δήλωσε Ουκρανός αξιωματούχος στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Οι αξιωματούχοι θα επιστρέψουν στις αντίστοιχες πρωτεύουσές τους για περαιτέρω διαβουλεύσεις πριν από τον δεύτερη συνάντηση για συνομιλίες, ανέφεραν.
Η προεδρία της Ουκρανίας δήλωσε νωρίτερα ότι οι συνομιλίες είχαν ως στόχο την εγκαθίδρυση κατάπαυσης του πυρός και την απόσυρση των δυνάμεών της από τη Ρωσία.
Live blog πόλεμος Ουκρανία: Πρώτη μέρα διαπραγματεύσεων με τις μάχες να μαίνονται σε πολλές πόλεις
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- «Light rail» αντί σήραγγας: Στο Ρίο το τρένο το 2028 - Ο νέος σχεδιασμός προκαλεί ένταση στην Πάτρα
- Ο Τραμπ θέλει να κάνει «την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά» και ενισχύει την Ακροδεξιά
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup