Κόσμος|02.03.2022 22:34

Liveblog Πόλεμος Ουκρανία: Παράταση στην έναρξη των διαπραγματεύσεων - Μεγάλη ανησυχία για τη Μαριούπολη - Υπό τον έλεγχο των Ρώσων το πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια

Newsroom

Έκρυθμη η κατάσταση στην Ουκρανία με πληροφορίες για μεγάλη ρωσική επίθεση σε Κίεβο και Μαριούπολη και υπό τον έλεγχο της Μόσχας το πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια όπως ανακοίνωσε ο ΟΗΕ, την ώρα που Ρωσία και Ουκρανία θα ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις το νωρίτερο το πρωί της Πέμπτης οπότε και αναμένεται η αποστολή του Κιέβου στη Λευκορωσία.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε απόψε κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Κιέβου ενώ όλη η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση αεροπορικού συναγερμού. 

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο Liveblog του ethnos.gr

Νωρίτερα, όπως επισήμανε ο Σύμβουλος του Προέδου της Ουκρανίας, Αλεξέι Αρέστοβιτς, οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν με την ίδια σύνθεση που είχαν οι αντιπροσωπείες και την Δευτέρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ρωσική αντιπροσωπεία έφτασε στο Belovezhskaya Pushcha της Λευκορωσίας για τις συνομιλίες με την Ουκρανία, ωστόσο όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, η ουκρανική αποστολή βρίσκεται καθ' οδόν από το Κίεβο και θα φτάσει αύριο το πρωί.

ειδήσεις τώραΡωσίαΟυκρανίαπόλεμοςΒολοντιμίρ ΖελένσκιΤζο ΜπάιντενΒλαντίμιρ Πούτιν