Κόσμος|02.03.2022 20:18

Πόλεμος Ουκρανία: Πιθανή εισβολή στο Κίεβο ακόμα και σήμερα βλέπει το Πεντάγωνο

Newsroom

Ακόμα και απόψε είναι πιθανόν να εισβάλουν οι ρωσικές δυνάμεις στο Κίεβο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε στο OPEN TV ο ανταποκριτής του καναλιού στην Ουάσινγκτον. Αυτό επισημαίνουν πηγές από το Πεντάγωνο. Την ίδια πληροφορία μετέδωσε και ο απεσταλμένος του OPEN στο Κίεβο, Χρήστος Νικολαϊδης.

Ο ίδιος επεσήμανε πως με βάση κυβερνητική πηγή του, οι Ρώσοι στρατιώτες είναι πιθανόν να εισβάλουν από 2 πυλώνες ακόμα και σήμερα. Η μία είναι από την περιοχή Τσερνίκι και η άλλη από την περιοχή Ιβάνκιφ που απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το Κίεβο.

Liveblog Ουκρανία Πόλεμος: Συμφωνία για συνέχιση των διαπραγματεύσεων - Σε ρωσικό κλοιό Κίεβο και Χάρκοβο

Νέα ανατροπή με τις διαπραγματεύσεις - Αύριο θα φτάσει η ουκρανική αποστολή

Παράταση στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας καθώς όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, οι εκπρόσωποι της Μόσχας έφτασαν στο Belovezhskaya Pushcha της Λευκορωσίας για τις συνομιλίες ωστόσο η ουκρανική πλευρά είναι καθ' οδόν από το Κίεβο και θα φτάσει αύριο. 

Ο ρωσικός στρατός δημιουργεί έναν διάδρομο ασφαλείας για την μετακίνηση της ουκρανικής αντιπροσωπείας.

Νωρίτερα, το Reuters είχε μεταδώσει πως η ρωσική αντιπροσωπεία βρισκόταν καθ’ οδόν για το σημείο συνάντησης με τους ουκρανούς, επικαλούμενο το πρακτορείο ειδήσεων Belta της Λευκορωσίας.

ΚίεβοειδήσειςπόλεμοςΡωσίαΟυκρανία