Κόσμος|08.03.2022 22:06
Πόλεμος στην Ουκρανία: Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στον Μπάιντεν
NewsroomΟ πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ευχαρίστησε τον αμερικανό ομόλογό του, Τζο Μπάιντεν, για την απόφαση να απαγορευτούν, στις ΗΠΑ, οι εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου. Μέσα από ένα tweet, ο Ζελένσκι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Μπάιντεν, επιχειρώντας να ενθαρρύνει, παράλληλα, τους ηγέτες των άλλων χωρών του κόσμου, να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.
Τι ανέφερε ο Ζελένσκι στο Twitter
«Ευγνώμων για τις ΗΠΑ και τον πρόεδρό τους, που “χτύπησε” την καρδιά της βιομηχανίας πολέμου του Πούτιν και απαγόρευσε τις εισαγωγές πετρελαίου, φυσικού αερίου και άνθρακα από την αμερικανική αγορά. Ενθαρρύνω και άλλες χώρες και τους ηγέτες τους να ακολουθήσουν το παράδειγμα», ανέφερε στο Twitter ο Ζελένσκι.
Διαβάστε ακόμη
- Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο του κόμμα ο Τσίπρας - «Τώρα είναι η ώρα»
- Το πώς θα θεραπεύσουμε τον καρκίνο είναι το απόλυτο ερώτημα: Γνωρίστε τον ειδικό που λέει ότι μπορούμε να τον… ξεγελάσουμε
- Ουρές, ξύλο, δακρυγόνα: Χάος σε Αμερική και Ευρώπη για... ένα ρολόι 400 ευρώ
- Κι όμως: Ποια ζώα στη φύση «φτιάχνονται» με αλκοόλ και μανιτάρια