Κόσμος|09.03.2022 19:57
Πόλεμος στην Ουκρανία – Μπλίνκεν: Παράλογες οι προτάσεις του Κρεμλίνου για ανθρωπιστικούς διαδρόμους
NewsroomΟ υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, δήλωσε την Τετάρτη, 9 Μαρτίου, ότι οι ρωσικές προτάσεις για τη δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων από την Ουκρανία προς τη Ρωσία είναι «παράλογες», καλώντας τη Μόσχα να επιτρέψει στους αμάχους να απομακρυνθούν με ασφάλεια.
Προσβλητικό να προτείνουν στους ουκρανούς να ζητήσουν καταφύγιο από τη Ρωσία
«Είναι προσβλητικό να προτείνουν στους Ουκρανούς να ζητήσουν καταφύγιο από την ίδια κυβέρνηση που επέδειξε τέτοια περιφρόνηση για τη ζωή τους», είπε ο Μπλίνκεν σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση που είχε στην Ουάσινγκτον με την υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Λιζ Τρας.
Διαβάστε ακόμη
- Θάνατος 18χρονου Ασημάκη στον Πύργο: Το κλείσιμο των λογαριασμών στα social media και το επεισόδιο από το παρελθόν
- Μετρό Αθήνας: Πήγαν να κλέψουν αλυσίδα με απειλή όπλου, διέφυγαν στο τούνελ και σταμάτησαν την κυκλοφορία - Δύο συλλήψεις
- Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Αντώνης Κούρτης
- Ιωάννινα: 16χρονος θύμα άγριου ξυλοδαρμού, κινδύνεψε να χάσει την όρασή του - «Έβλεπα τα αίματα και τρελαινόμουν»